Specials
Specials
Brochure aanvragen

Hotel Bahía del Duque

Hotel Bahía del Duque

In het zuiden van Tenerife ligt dit charmante resort, dat gebouwd is in de stijl van een Spaans dorpje met koele patio’s en pastelkleurige huizen waarin de kamers en suites gevestigd zijn. Hotel Bahía del Duque onderscheidt zich door de bijzondere architectuur, inrichting, luxe en faciliteiten. Het resort ligt direct aan zee, te midden van uitgestrekte tuinen. Naast kamers en suites zijn er ook 40 villa’s, elk met eigen zwembad en butlerservice. De state-of-the-art Bahia Wellness Retreat (3.500 m2) biedt behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten die hun oorsprong vinden op de Canarische Eilanden. Met negen verschillende restaurants – inclusief Japans restaurant Kensei en het met een Michelinster bekroonde Nub – is dineren een waar genot. Het resort is een zeer gewaardeerd lid van ‘The Leading Hotels of the World’.


 • Locatie
  Costa Adeje, 15 minuten van de luchthaven Reina Sofia/Tenerife Zuid.

  Faciliteiten
  9 restaurants, waaronder Allisios Market Food (seizoen) en Baskisch steakhouse SUA, 6 bars,
  6 snackbars, 5 zwembaden, Bahia Wellness Retreat, groot fitnesscentrum, 2 tennisbanen, squashbaan, 5 golfbanen in de directe omgeving, kinderclub, tienerclub met PlayStation 3 en Wii.

  Kamers
  De 346 luxe kamers en suites bevinden zich in 20 verschillende ’huizen’, gebouwd in Canarische stijl. Las Casas Ducales is een exclusief gedeelte van het hotel, waar gasten veel extra’s genieten. Ook zijn er 40 villa’s met een aparte ontvangst­ruimte.

 • Eenmaal toegang tot de Thalassospa per volwassene per verblijf. Daarnaast bij min. 5 nachten: een 3-gangenlunch (vast menu, incl. lokale wijn) in de Beach Club per boeking per verblijf.

 • € 1.164 tot € 2.064 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer met tuinzicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs