Specials
Specials
Brochure aanvragen

Afrika

Ontdek Afrika

Al vele jaren onderscheiden wij ons door onze gedegen kennis, expertise en op maat samengestelde routes en reisadviezen naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Ons team van Afrika specialisten heeft een bijzonder rijke kennis van de landen, gebieden en accommodaties die wij aanbieden. Travel Impressions stelt graag uw persoonlijke droomreis voor u samen. Of u nu het spoor van de ‘Big Five’ wilt volgen op de weidse savannes, op uw gemak een wijnreis wilt maken of heerlijk wilt uitrusten op het tropische strand van een luxe resort – wij zorgen voor een route die u overal brengt waar u heen wilt en alles laat beleven wat u verlangt.

Op onze website geven wij u een aantal inspirerende voorbeelden van de populairste routes. Deze voorbeeldreizen kunnen wij uiteraard geheel aanpassen aan uw persoonlijke wensen; vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs