Specials
Specials
Brochure aanvragen

Airlines

Wij verzorgen graag uw vlucht. Een selectie van onze partners.

Wij verzorgen graag uw vlucht

Omdat wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk voor u is, zijn de reizen op onze website exclusief vluchten en transfers. Dit geeft u de vrijheid om uw reis samen te stellen zoals u dat wilt. Uiteraard verzorgen wij vraag uw vluchten, privétransfers en/of autohuur in combinatie met een hotelarrangement. Een selectie van de luchtvaartmaatschappijen waarmee wij samenwerken.


KLM

KLM bestaat al meer dan 100 jaar. Samen met partner Air France vliegt KLM jaarlijks 65 miljoen passagiers naar meer dan 300 bestemmingen. Mondiaal werkt KLM samen met een aantal topmaatschappijen in het SkyTeam. Dat betekent eenvoudig overstappen en vluchten die goed op elkaar aansluiten. KLM is een voorloper als het gaat om duurzaam ondernemen. Dat vertaalt zich in vliegtuigen die minder brandstof verbruiken en bindende afspraken met het Wereld Natuur Fonds om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Bovendien is KLM een voortrekker in vliegen op duurzame biobrandstof. Vliegt u met KLM, dan reist u zoals ú dat wilt: met alle opties om uw vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt zich verheugen op een inspirerende reis.


Etihad Airways

Vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf vliegt Etihad Airways via Abu Dhabi naar alle hoeken van de wereld. Geniet van vijf sterren service, zowel in de lucht als op de grond. In Economy Class is er tijdens de vlucht keuze uit 3 verschillende menu opties, uitgebreide bar- en koffieservice en 750 uur aan inflight entertainment. Passagiers in de Business Class genieten van top gastronomie. Geen catering, maar a la carte service en volledige horizontale bedden. Vliegen met Etihad Airways is een bewuste keuze om te reizen in stijl voorzien van alle gemakken en comfort. Vlieg met Etihad Airways naar Abu Dhabi of vlieg door naar meer dan 100 bestemmingen in onder andere Azië, Australië, Midden-Oosten en Afrika.


Emirates

Emirates streeft ernaar om elke reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken en deze toewijding heeft tot meer dan 500 internationale awards geleid. Vanuit Amsterdam zijn er dagelijks twee vluchten naar Dubai, beiden met de ultramoderne Airbus A380. De Emirates A380 garandeert een stillere, stabielere en meer milieuvriendelijke manier van reizen. Vanuit Dubai kunt u verder vliegen naar meer dan 150 bestemmingen op zes continenten.  Alle passagiers van Emirates kunnen aan boord gebruikmaken van Wi-Fi. Het aantal MB is afhankelijk van de vluchtklasse en type toestel – wij adviseren u graag bij boeking. Daarnaast worden First of Business Class passagiers van en naar het vliegveld gereden door een van de privéchauffeurs van Emirates. Deze service is in meer dan 65 steden wereldwijd beschikbaar en op aanvraag bij boeking.


Transavia

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, verzorgt al ruim 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord-Afrika. Het is de een van de meest toegankelijke budgetluchtvaartmaatschappijen van Europa, leidend in gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Transavia biedt een aantrekkelijke basis ticketprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Transavia vervoert per jaar 11 miljoen passagiers en opereert met een jonge, milieuvriendelijke vloot. Transavia biedt vanuit Nederland vluchten aan vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs