Specials
Specials
Brochure aanvragen

Anantara Maia Seychelles Villas

Anantara Maia Seychelles Villas

Dit magnifieke resort ligt op een schiereiland dat uitkijkt over het ongerepte poederwitte strand van Anse Louis. Anantara Maia Seychelles Villas is ontworpen als een exclusieve oase waar, te midden van de schitterende natuur van de Seychellen, nieuwe energie kan worden opgedaan. Elk van de 30 villa’s heeft een prachtig uitzicht over zee en biedt het summum aan luxe en ruimte. Badkamers met buitenbaden gaan geruisloos over in privé­zwembaden, die zich tot in zee lijken uit te strekken. Op de warmste uren van de dag is de overdekte gazebo met grote ligbank ideaal om te relaxen met een koel drankje. De Anantara Spa en het meditatie­paviljoen zijn perfect om helemaal tot rust te komen. De avonden zijn romantisch, met een diner geserveerd in het restaurant of bereid in uw villa door uw villa host.


 • Locatie
  Anse Louis, 25 minuten van de luchthaven van Mahé.

  Faciliteiten
  Gourmetrestaurant, bar, zwembad, Anantara Spa, fitness­ruimte met Technogym Excite & Kinesis, kajaks, kano’s, snorkelen, vissen, dagelijks groepslessen yoga en Qi Qong. Excursies op maat naar andere eilanden.

  Kamers
  9 Premier Beach Pool villa’s, 8 Premier Ocean View Pool villa’s (op de heuvel) en 13 Ocean View Pool villa’s (op de heuvel). Alle gedecoreerd in warme, aardse kleuren en voorzien van ruime, luxueuze slaap- en badkamer, binnendouche, 2-persoons buitenbad met zwembad en gazebo.

 • Bij verblijf in een Ocean View Pool Villa: een Dining by Design Experience.
  Bij verblijf in een Premier Villa: een wijnproeverij en massage (60 min.) voor 2.

 • € 7.928 tot € 9.214 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van all-inclusive in een tweepersoons villa met oceaanzicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs