Specials
Brochure aanvragen

Tanzania - Het noorden

Tanzania - Het noorden

Een uniek safari avontuur in het noorden van Tanzania. U verblijft tijdens deze 10 daagse reis in de schitterende lodges van de prestigieuze Zuid-Afrikaanse ‘andBeyond’ groep. Het vervoer vindt plaats per kleine vliegtuigjes, zodat u snel en comfortabel van hoogtepunt naar hoogtepunt reist.

 


 • Dag 1 Vertrek
  Vlucht vanaf Schiphol naar Kilimanjaro. Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar Arusha. U verblijft in Lake Duluti Lodge. De prachtige lodge - gelegen op een koffieplantage - bestaat uit achttien romantische en uiterst comfortabele Afrikaanse chalets. Dit is een heerlijke plaats om te acclimatiseren en te genieten van de faciliteiten en mooie omgeving.

  Dag 2 t/m dag 4 Serengeti
  In de ochtend heeft u een transfer naar Arusha en aansluitend een vluchtje naar de Grumeti airstrip in West Serengeti. Hier verblijft u in het andBeyond Grumeti Serengeti Tented Camp. In de onberoerde natuur van een afgelegen vallei in het westen van de Serengeti ligt dit prachtige ’tented camp’, dat uitkijkt over een zijtak van de Grumeti rivier. Hier groeten nijlpaarden u te midden van een tapijt van waterlelies en zwaaien colobus apen van boom tot boom. De prachtige tenten, ingericht met lokale kunst en voorzien van badkamer, vertegenwoordigen romantisch Afrika. De safari’s in de Serengeti zijn magnifiek. Nergens is de concentratie aan vrij lopend wild zo groot als hier. Terwijl u overdag relaxt bij het zwembad, geniet u ‘s avonds van heerlijke cuisine onder de sterrenhemel.

  Dag 5 en dag 6 Lake Manyara
  Vlakbij het roze getinte Lake Manyara, dat zijn kleur dankt aan ontelbare flamingo’s en zijn faam aan de boomklimmende leeuwen, ligt één permanente lodge midden in het gelijknamige nationale park. Per vliegtuigje gaat u hier naar toe. Verblijf in de andBeyond Lake Manyara Tree Lodge. Verscholen tussen eeuwenoude mahoniebomen liggen negen ‘boomhuizen’, elk met buitenbad, douche en enorme veranda’s. Het interieur is zeer fraai, maar het meest bijzondere is dat u hier ongelooflijk dicht bij de natuur komt, terwijl u geniet van vijfsterren comfort.

  Dag 7 en dag 8 Ngorongoro
  Vanmorgen heeft u een transfer naar ‘s werelds grootste krater: de indrukwekkende Ngorongoro. Deze miljoenen jaren oude vulkanische krater is ‘s werelds mooiste wildparadijs. De bedreigde zwarte neushoorn, zwartgemaande leeuw en talloze andere diersoorten vinden hier allemaal een veilig onderkomen. U logeert in de andBeyond Ngorongoro Crater Lodge. Deze prachtige lodge ligt tegen de kraterwand en bestaat uit drie kleine lodges met zes of twaalf suites. Uw persoonlijke butler brengt u thee op bed en laat uw bad vollopen na terugkeer van uw safari. Elke suite is uitzonderlijk mooi ingericht en beschikt over een groot zonnedek en lounge met open haard.

  Dag 9 Terugreis
  Transfer naar de Manyara airstrip en vlucht naar Kilimanjaro, waar u een dagkamer en lunch heeft in de Lake Duluti Lodge. Aansluitend transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 10 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol en einde van de reis.

 • € 8.537 tot € 12.406 p.p. incl. vluchten, 8 overnachtingen in tweepersoonskamers, 8 ontbijten, 8 lunches, 7 diners, transfers en safari’s.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs