Specials
Specials
Brochure aanvragen

Onbegrensd genieten

Het samenstellen van unieke reizen is onze passie. Wij bieden een opwindend aanbod van excellente hotels op ’s werelds meest exotische locaties en in fascinerende steden. Daarnaast zijn wij dé specialist voor prachtige individuele rondreizen in Zuidelijk en Oost-Afrika met accommodaties in verschillende categorieën. Waar uw reis ook heengaat, Travel Impressions zorgt voor een onvergetelijke reiservaring.

 

Unieke extra’s in onze resorts en stedenhotels

Onze reizen onderscheiden zich door bijzondere gratis extra’s. Word bij aankomst verwelkomd met een fles champagne, geniet van een ontspannende massage, maak een cruise bij zonsondergang op zoek naar dolfijnen... Waar u ook verblijft, Travel Impressions biedt u altijd iets bijzonders aan tijdens uw verblijf, zodat u nog meer onbegrensd kunt genieten.

 

Concurrerende prijzen

De beste hotels, uitmuntende service, de mooiste extra’s en dat tegen scherpe prijzen. Inmiddels bieden wij onze selectie hotels aan klanten in meer dan 15 landen aan. Dit betekent dat wij wereldwijde afspraken kunnen maken met onze hotelpartners en gegarandeerd zijn van uitstekende tarieven en condities. Luxe hoeft niet duur te zijn, wij bieden u een grote diversiteit aan hotels in verschillende prijsklassen.

 

Luxe met een twist

Wij doen de dingen graag een beetje anders. Voor ons is uw vakantie uniek. Wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en controleren voor aankomst nogmaals of alles helemaal tiptop in orde is. Voor ons betekent luxe niet alleen een mooie kamer, maar een bijzondere ervaring. Laat u verrassen door onze luxe met een twist.

 

Wij weten waar wij over praten

Travel Impressions USA werd 14 jaar op rij verkozen tot de beste touroperator in ‘sales en service’ door het prestigieuze ‘Travel Weekly Reader’s Choice’ in de Verenigde Staten. Opgericht in 1974, is Travel Impressions al jaren een van de toonaangevende Amerikaanse touroperators. Ook in Nederland is het aanbod van Travel Impressions nu beschikbaar. Uiteraard vallen alle reizen onder de SGR-garantie-regeling en ANVR-Consumenten-voorwaarden.

 

Verken de wereld van Travel Impressions en laat u onderdompelen in het gevoel van onbegrensd genieten.


Contact
Aanmelden studiereis
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs