Specials
Brochure aanvragen

Boekingsactie voor reisagenten: Ontdek de smaak van Zuid-Afrika

Onze nieuwe Afrika brochure is uit. Zoals je inmiddels wellicht weet, dient deze brochure slechts ter inspiratie; ons speciale Afrika Conciërge Team heeft samen ruim 60 jaar ervaring in het samenstellen van de allermooiste reizen op maat naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Wij kijken écht naar wat bij de klant en zijn wensen past en presenteren een daarop afgestemd reisvoorstel op maat. Uiteraard profiteer je daarbij niet alleen van onze uitgebreide kennis van de bestemming, maar ook van onze internationale inkoopkracht – onze reizen worden verkocht aan klanten in 15 landen in Europa en het Midden-Oosten – en gratis extra’s die bij veel accommodaties zijn inbegrepen, zoals een fles wijn of een diner voor twee.

 

BOEKINGSACTIE VOOR REISAGENTEN

Toen wij in aanraking kwamen met de familie Schaap en hun bijzondere verhaal hoorden, wisten wij direct dat we daar iets mee moesten doen. In 2005 ruilden zij de bankierswereld in voor een wijnboerderij bij Stellenbosch, waar zij werkelijk fantastische wijnen op een duurzame manier produceren. Wijnen die een verschil maken en die iets teruggeven aan de lokale bevolking en de natuur. Met de opbrengst van Skaap wijnen is de ‘Children’s Foodure’ opgezet, een stichting die lokale kinderen voedt, kleedt en zorgt voor onderwijs. De etiketten van de flessen zijn ontworpen door onbekende lokale kunstenaars.

Wij steunen graag dit mooie initiatief en bij elke Afrika boeking die je maakt in de periode 1 oktober-31 december 2019 ontvang je van ons dan ook een fles SKAAP Shiraz.

Daarnaast maak je tijdens deze boekingsperiode ook kans op een verblijf van 2 nachten inclusief ontbijt in Kasteel Engelenburg op de Veluwe, een van de beste en meest sfeervolle accommodaties in Nederland. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en Zuid-Afrikaanse accenten. Het bekroonde restaurant serveert klassieke gerechten met een internationale twist en in de indrukwekkende wijnkelder vind je een keur aan gerenommeerde, veelal Zuid-Afrikaanse wijnen. Het verblijf is inclusief een high wine, waarbij je kennismaakt met enkele van deze bijzondere wijnen.

 

Condities:
Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, Kvk 58356118). Geldig voor Afrika reserveringen gemaakt tussen 1 oktober-31 december 2019 ongeacht de reisperiode waarbij voor elke boeking na afloop van de boekingsperiode een fles Skaap wijn wordgt toegestuurd en kans maakt op het verblijf in kasteel Engelenburg. Het verblijf in kasteel Engelenburg is voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt in een comfort kamer en een high wine (geldig bij verblijf van zondag t/m donderdag in de periode 10 januari – 23 december 2020, op basis van beschikbaarheid en black-out data zijn van toepassing) voor maximaal 2 personen. De prijs is reisbureau-gebonden en staat op naam van het agentschap. De winnaar wordt begin januari bekend gemaakt. Het voucher is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De winnaar gaat accoord met de publicatie hiervan door middel van een nieuwsbericht en/of foto’s op onze social media kanalen en/of in marketinguitingen.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs