Specials
Brochure aanvragen

PEAKS MEANS PRIZES

Zoals je van ons gewend bent, gaan wij graag een stapje verder om het verschil te maken zodat je klant én jij echt ‘Travel Impressed’ zijn. Het is hoogseizoen voor vakantieboekingen en bij Travel Impressions betekent dat Peaks means Prizes: de komende 8 weken maak jij als reisagent elke week kans op een fantastische prijs! Het enige wat je hoeft te doen is boeken; elke week trekken wij een winnaar uit alle gemaakte boekingen. Wie weet win jij een Samsonite koffer, een bol.com cadeaubon van € 100, een exclusieve verrekijker of misschien wel een verblijf in een van onze accommodaties!

Elke week ontvang je van ons een speciale Peaks means Prizes nieuwsbrief met de winnaar van afgelopen week én de te winnen prijs van deze week.

Algemene voorwaarden: Geldig voor alle reserveringen gemaakt tussen 13 januari – 8 maart 2020 ongeacht de reisperiode en bestemming. De prijs voor reisagenten wisselt wekelijks en de winnaar wordt geloot onder de gemaakte boekingen in de voorgaande week. De actieweken lopen van maandag – maandag. Wij maken wekelijks op maandag de winnaar bekend van de voorgaande week en communiceren de prijs van de aankomende week in dezelfde nieuwsbrief. De prijs is reisbureau-gebonden en staat op naam van het agentschap. De prijzen zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De winnaar gaat accoord met de publicatie hiervan door middel van een nieuwsbericht en/of foto’s op onze social media kanalen en/of in marketinguitingen. 


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs