Specials
Specials
Brochure aanvragen

Flexibiliteit is het nieuwe luxe

Onze portfolio bestaat uit ruim 350 vier- en vijfsterrenresorts; voor elke reiswens en -periode hebben wij een passende, luxe accommodatie inclusief een unieke, gratis Travel Impressions Extra zoals een diner voor 2 of een spabehandeling. Maar luxe zit hem niet alleen in een mooie accommodatie met state-of-the-art faciliteiten. Luxe is ook flexibiliteit, service, keer op keer het verschil maken en meerwaarde bieden. Wij staan altijd klaar met deskundig advies en aantrekkelijke en flexibele boekingsvoorwaarden; wij lichten graag toe wat dit zoal inhoudt.

Flexibele annuleringsvoorwaarden
Voor elke boeking hanteren wij de daadwerkelijke annuleringsvoorwaarden van de accommodatie. Dit zorgt voor een grote mate van flexibiliteit, waardoor kosteloos wijzigen of annuleren vaak tot een aantal dagen voor vertrek mogelijk is. Dat is wel zo fijn in de huidige tijd waarin reisadviezen elkaar in rap tempo opvolgen. De annuleringsvoorwaarden verschillen per accommodatie en maken wij bij boeking kenbaar.

Refunds hotelreserveringen
Bij een wijziging of annulering van een hotelreservering geven wij – als de accommodatie geen kosten rekent – altijd een refund. Dit geldt niet alleen in geval van een aangepast reisadvies, maar ook als er om persoonlijke redenen niet gereisd kan worden. Wij begrijpen dat het voor iedereen onzekere tijden zijn en op deze manier maken wij graag het verschil.

Een losse hotelovernachting of een volledig verzorgde pakketreis
Onze reizen worden aangeboden als accommodatie-only, omdat wij klanten maximale flexibiliteit willen bieden. Wordt het de eigen auto, of toch het vliegtuig? En in het geval van vliegen is er vaak de keuze tussen diverse luchtvaartmaatschappijen. Indien gewenst boeken wij in combinatie met een hotelreservering ook de lijnvlucht, zodat wij een volledig verzorgde pakketreis kunnen aanbieden. Wij werken onder andere samen met KLM, Emirates, Etihad en Transavia.

Privétransfer of huurauto
Bij elk resort in ons programma kunnen wij een transfer aanbieden. Dit is altijd een privétransfer direct van de luchthaven naar de accommodatie waarbij klanten tijdens de transfer niet met andere gasten in aanraking komen. Daarnaast werken wij samen met Sunny Cars, dus ook een huurauto kunnen wij in een Travel Impressions-pakketreis onderbrengen.

Internationaal inkoopvolume
Omdat wij onze hotels in meer dan 15 landen aanbieden, kunnen wij wereldwijde contractafspraken maken. Vaak behoren wij tot de grootste partners van een accommodatie en hierdoor zijn wij gegarandeerd van uitstekende tarieven en condities. In de huidige tijd fluctueren hotelprijzen enorm en daarom onderhandelen wij continu nieuwe aanbiedingen en tarieven; deze worden altijd direct verwerkt in onze offertes. Wordt er een vergelijkbaar aanbod tóch voor een lagere prijs via een ander boekingskanaal aangeboden (bijv. GDS, andere touroperator, hotel website, beddenbank)? In meer dan 95% van de gevallen matchen wij het tarief en meestal kunnen wij dit al binnen een paar minuten bevestigen. En uiteraard – naast de lagere prijs – zijn ook de gratis Travel Impressions extra’s inbegrepen.

Babysitten van boekingen
Uiteraard zorgen wij er voor dat alles altijd tot in de puntjes geregeld is – voor ons is elke reis uniek en echt persoonlijk maatwerk. Wij nemen vlak voor aankomst alle boekingsgegevens nogmaals met de accommodatie door: staan de Travel Impressions extra’s klaar bij aankomst, en is de preferentie van die ene specifieke kamer wel goed doorgekomen? Daarnaast hebben wij in geval van calamiteiten tijdens de reis een 24/7 noodnummer beschikbaar. Zo ‘babysitten’ wij elke boeking van het begin tot het eind zodat elke Travel Impressions klant Onbegrensd kan Genieten.

Gezondheid en veiligheid
Wij werken samen met een wereldwijd onafhankelijk adviesbureau voor hotelveiligheid. Zij zien er op toe dat al onze hotels protocollen hebben op het gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne. Indien gewenst kunnen wij bij boeking informatie verstrekken over de protocollen van specifieke accommodaties

Flexibiliteit is nu belangrijker dan ooit; flexibiliteit is het nieuwe luxe.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs