Specials
Specials
Brochure aanvragen

Onbegrensd genieten - Luxe met een twist

Het samenstellen van unieke reizen is onze passie. Wij bieden een opwindend aanbod van excellente hotels, resorts en villa's op ’s werelds meest exotische locaties en in fascinerende steden. Daarnaast zijn wij dé specialist voor prachtige individuele rondreizen in Zuidelijk en Oost-Afrika met accommodaties in verschillende categorieën. Elke accommodatie is zorgvuldig door ons geselecteerd, voldoet aan strenge gezondheids- en veiligheidsregels en biedt de ambiance en faciliteiten die een heerlijke vakantie garanderen. Waar uw reis ook heengaat, Travel Impressions zorgt voor een onvergetelijke reiservaring.

 

Persoonlijke service en unieke gratis extra’s

Wij doen de dingen graag een beetje anders; voor ons is elke vakantie uniek. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en controleren voor aankomst nogmaals of alles helemaal tiptop in orde is. Bovendien ontvangt u bij alle accommodaties uit onze Worldwide Cities & Resorts collectie gratis extra's om uw verblijf nog specialer te maken. Van een diner voor twee tot een spabehandeling – waar u ook verblijft, wij bieden u altijd iets bijzonders aan, zodat u nog meer onbegrensd kunt genieten. Voor ons betekent luxe niet alleen een mooie kamer, maar een bijzondere ervaring. Laat u verrassen door onze luxe met een twist.

 

Flexibele reisvoorwaarden

Flexibiliteit is nu belangrijker dan ooit en dat begrijpen wij. Daarom kunt u bij ons vaak tot kort voor vertrek kosteloos wijzigen, omboeken of annuleren. Bij boeking wordt u geïnformeerd over de voorwaarden van de desbetreffende accommodatie.

 

Concurrerende prijzen

De beste hotels, uitmuntende service, de mooiste extra’s en dat tegen scherpe prijzen. Inmiddels bieden wij onze selectie hotels aan klanten in ruim 15 landen aan. Dit betekent dat wij wereldwijde afspraken kunnen maken met onze hotelpartners en gegarandeerd zijn van uitstekende tarieven en condities. Daarnaast onderhandelen wij voortdurend nieuwe aanbiedingen. De prijzen op deze website zijn een indicatie; onze persoonlijke reisvoorstellen zijn altijd gebaseerd op de meest actuele prijzen en aanbiedingen. Luxe hoeft niet duur te zijn, wij bieden een grote diversiteit aan hotels in verschillende prijsklassen.

  

Wij weten waar wij over praten

Travel Impressions USA werd 14 keer op rij verkozen tot de beste touroperator in ‘sales en service’ door het prestigieuze ‘Travel Weekly Reader’s Choice’ in de Verenigde Staten. Opgericht in 1974, is Travel Impressions al jaren een van de toonaangevende Amerikaanse touroperators. Ook in Nederland is het aanbod van Travel Impressions nu beschikbaar. Uiteraard vallen alle reizen onder de SGR-garantieregeling en ANVR-Reizigersvoorwaarden.

 

Verken de wereld van Travel Impressions en laat u onderdompelen in het gevoel van onbegrensd genieten.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs